Agentii de turism Bucuresti Sector 2

Agentii de turism Bucuresti Sector 2

Site-uri
Sunt prezentate ofertele curente referitoare la hoteluri, vacanta, litoral Bulgaria, turism Bulgaria, cazare si oferte sejururi Bulgaria precum si bilete de avion si autocar.
http://www.oferteinbulgaria.ro
(Clicks: 6; Site adaugat: Jun 23, 2009)
Contine oferte de cazare la pensiuni si hoteluri in cele mai renumite statiuni de Ski din Austria : Zell Am See, Tirol, Burgerland - Rust, Werfen, Telfs, Matrei, Abtenau, Langfeld, Ampass, Ebbs, Birgitz, Fuschl Am See, Vent, Grunau. Va asteptam sa va petreceti o vacanta de neuitat.
http://www.iri-travel.ro
(Clicks: 3; Site adaugat: Sep 2, 2009)
Queen Travel este o agentie de turism din Bucuresti care prezinta prin intermediul sitului oferte de Craciun 2009 si revelion 2010, ski, circuite, croaziere, weekend si diferite vacante in tari ca Austria, Bulgaria, Cehia, Slovenia, Tunisia, Egipt, Thailanda, China, Israel, Spania, Franta, India, etc.
http://queentravel.ro/
(Clicks: 4; Site adaugat: Sep 7, 2009)
Specialistii dvs. in Caraibe: Republica Dominicana si Cuba, Mexic si Brazilia. Oferim asistenta in Republica Dominicana prin personal specializat, in limba romana. Puteti achizitiona sejururi tip "all Inclusive": avion+hotel+transfer de la numai 699 Euro/persoana!
http://www.cazare.com.ro
(Clicks: 6; Site adaugat: Sep 26, 2009)
Agentia noastra vine cu o oferta NOUA pe piata Romaneasca! Revelion Exotic 2010 - Insula Djerba - Tunisia!!!!! Apartamente de vacanta in Europa !!!! Barcelona; Madrid; Roma; Londra; Edinburgh; Praga; Berlin; Bruxelles; Varsovia; Cracovia . Confortul de care aveti nevoie pentru o vacanta de neuitat ! Oferta noastra mai include: Bilete de avion la preturi avantajoase, asigurari medicala, servicii de cazare atat in tara cat si in strainatate si asistenta turistica!
http://www.e-tur.ro/agentia/Bonsi_Travel_03550/detaliu_circuit/966
(Clicks: 6; Site adaugat: Nov 25, 2009)
Bilete avion - rezervari online bilete de avion ieftine si oferte zboruri low cost prin Vreaubileteavion.ro
http://www.vreaubileteavion.ro
(Clicks: 5; Site adaugat: Dec 31, 2009)
4 Anotimpuri Turism ofera circuite turistice bilete de avion, cazare in hoteluri din Romania si strainatate dotate cu cele mai moderne spa&wellnes , team building , circuite exotice ,vacante golf!
http://www.4anotimpuri.ro
(Clicks: 5; Site adaugat: Feb 23, 2010)
Alida Holiday este o agentie de turism unde puteti gasi oferte speciale pentru sejururi, circuite, excursii si pelerinaje in diverse colturi ale lumii, tabere scolare, oferte de Shopping si multe altele.
http://www.alidaholiday.ro
(Clicks: 5; Site adaugat: Apr 26, 2010)
BALI TOUR este o agentie touroperatoare on-line, dinamica avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca si cele mai exigente cerinte. Agentia BALI TOUR ofera clientilor sai echilibrul perfect intre serviciile de inalta clasa si controlul permanent al tarifelor. Pasiunea pentru turism si experienta personalului fac din agentia BALI TOUR un partener de incredere pentru colaboratorii nostri si un adevarat prieten pentru clienti. Agentia noastra are ca obiective de activitate urmatoarele: - Rezervari hoteliere; pensiuni si moteluri atat in tara cat si in strainatate; - Bilete de odihna si tratament; - Pachete turistice complexe; - Croaziere; - Circuite si sejururi ce integreaza transportul aerian, naval, feroviar sau auto; - Cazari si vizitare de obiective turistice; - Destinatii exotice, luna de miere, concerte, evenimente sportive, turism de shopping, adventure si parcuri de distractie; - Rezervari bilete de avion; - Rent-a-car - Asigurari medicale si storno pentru calatorii; - R.C.A, casco si asigurari de locuinte. Suntem deschisi catre orice alta sugestie sau activitate din sfera turismului de care dumneavoastra puteti fi interesat. Va stam la dispozitie pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra, fie ele de afaceri, culturale sau de odihna si speram ca ofertele noastre sa va multumeasca si sa va surprinda mai mult decat va asteptati. Echipa BALI TOUR,
http://www.balitour.ro
(Clicks: 5; Site adaugat: Sep 7, 2010)
BALI TOUR este o agentie touroperatoare, dinamica, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca si cele mai exigente cerinte. Agentia BALI TOUR ofera clientilor sai echilibrul perfect intre serviciile de inalta clasa si controlul permanent al tarifelor. Pasiunea pentru turism si experienta personalului fac din agentia BALI TOUR un partener de incredere pentru colaboratorii nostri si un adevarat prieten pentru clienti. Agentia noastra are ca obiective de activitate urmatoarele: - Rezervari hoteliere, pensiuni si moteluri atat in tara, cat si in strainatate; - Bilete de odihna si tratament - Pachete turistice complexe - Croaziere - Circuite si sejururi ce integreaza transportul aerian, naval, feroviar sau auto - Cazari si vizitare de obiective turistice - Destinatii exotice, luna de miere, concerte, evenimente sportive, turism de shopping, adventure si parcuri de distractie - Rezervari bilete de avion - Rent-a-car - Asigurari medicale si storno pentru calatorii - R.C.A, casco si asigurari de locuinte Suntem deschisi catre orice alta sugestie sau activitate din sfera turismului de care dumneavoastra puteti fi interesat. Va stam la dispozitie pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra, fie ele de afaceri, culturale sau de odihna si speram ca ofertele noastre sa va multumeasca si sa va surprinda mai mult decat va asteptati.
http://www.balitour.ro
(Clicks: 1; Site adaugat: Jul 31, 2011)
More & More Travel este o agentie de turism tour-operatoare, nou intrata pe piata turistica din Romania, fiind infiintata in luna aprilie 2011. Obiectivul nostru este de a promova servicii de inalta calitate, personalizata pentru fiecaree client, punand accent pe siguranta si confortul acestuia. Misiunea More & More Travel este aceea de a deveni consultantul dumneavoastra de calatorie, oferind produse si servicii turistice complete si diversificate, atat pe plan intern cat si extern. Principiul More & More Travel este de a plasa clientul pe primul loc, oferindu-i un deosebit respect, fiind intotdeauna alaturi de acesta si acordandu-i toata atentia in solutionarea cererilor. Inspira-te de pe site si apoi te asteptam sa-ti personalizam vacanta dupa dorintele, dorintele, bugetul si nevoite tale! » rezervari de bilete de avion pe rute interne si internationale; » rezervari on-line la hoteluri din intreaga lume; » cazari in hoteluri din Bucuresti si din tara; » transferuri aeroport - hotel - aeroport, » turism de afaceri si tematic; » organizarea de excursii externe pentru grupuri si turisti individuali; » vacante exotice, croaziere; » programe de week-end; » personalizam la cerere orice fel de excursie in tara si in strainatate; » emitere de asigurari medicale si carte verde. Denumire : S.C. More And More Travel S.R.L. Adresa: Str. Mihai Eminescu, Nr. 69, Sector 2, Bucuresti Contacte: Tel: 0212103002; E-mail: office@morenmore.; Web: www.morenmore.ro
http://www.morenmore.ro
(Clicks: 8; Site adaugat: Aug 2, 2011)
Consultanta si asistenta turistica, sejururi in tara si in strainatate, cazare, transferuri, rent a car, bilete de avion, servicii complete pentru segmentul business (seminarii, lansari de produse, excursii incentives, receptii, asistenta si secretariat, primire delegatii, teambuilding) si nu in ultimul rand transport cu autocare si microbuze din parcul auto propriu - acestea sunt serviciile pe care vi le oferim.
http://www.roundtrip.ro
(Clicks: 6; Site adaugat: Sep 29, 2011)
BALI TOUR este o agentie touroperatoare, dinamica, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca si cele mai exigente cerinte. Agentia BALI TOUR ofera clientilor sai echilibrul perfect intre serviciile de inalta clasa si controlul permanent al tarifelor. Pasiunea pentru turism si experienta personalului fac din agentia BALI TOUR un partener de incredere pentru colaboratorii nostri si un adevarat prieten pentru clienti. Agentia BALI TOUR are ca obiective de activitate urmatoarele: - Rezervari hoteliere, pensiuni si moteluri atat in tara, cat si in strainatate; - Bilete de odihna si tratament - Pachete turistice complexe - Croaziere - Circuite si sejururi ce integreaza transportul aerian, naval, feroviar sau auto - Cazari si vizitare de obiective turistice - Destinatii exotice, luna de miere, concerte, evenimente sportive, turism de shopping,adventure si parcuri de distractie - Rezervari bilete de avion - Rent-a-car - Asigurari medicale si storno pentru calatorii - R.C.A, casco si asigurari de locuinte Suntem deschisi catre orice alta sugestie sau activitate din sfera turismului de care dumneavoastra puteti fi interesat. Va stam la dispozitie pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra, fie ele de afaceri, culturale sau de odihna si speram ca ofertele noastre sa va multumeasca si sa va surprinda mai mult decat va asteptati.
http://www.balitour.ro
(Clicks: 1; Site adaugat: Oct 3, 2011)
Tourex - Agentie de turism. Servicii de cazare pentru calatorii de afaceri, personale si turistice, extern si intern. Cele mai bune oferte de circuite, sejururi, city break-uri, concerte si evenimente sportive, croaziere, rezervari hotel, bilete avion, rent a car, pachete la cerere.
http://www.tourex.ro
(Clicks: 4; Site adaugat: Nov 4, 2011)
Cred că ți-ai dorit mereu să intri într-un magazin de călătorii și să găsești vacanța sau traseul perfect pentru tine, pentru nevoile și personalitatea ta! Noi, la Golden Travel știm că uneori nu e ușor să te decizi care e cea mai potrivită variantă, de aceea știm să îți oferim cele mai bune sfaturi, oferte, itinerarii și condiții care să îți împlinească dorințele și așteptările. Golden Travel – magazinul tău de călătorii.
http://www.golden-travel.ro
(Clicks: 3; Site adaugat: Nov 7, 2011)
BALI TOUR este o agentie touroperatoare, dinamica, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului, oferirea de servicii si pachete turistice menite sa satisfaca si cele mai exigente cerinte. Agentia BALI TOUR ofera clientilor sai echilibrul perfect intre serviciile de inalta clasa si controlul permanent al tarifelor. Pasiunea pentru turism si experienta personalului fac din agentia BALI TOUR un partener de incredere pentru colaboratorii nostri si un adevarat prieten pentru clienti. Agentia BALI TOUR are ca obiective de activitate urmatoarele: - Rezervari hoteliere, pensiuni si moteluri atat in tara, cat si in strainatate; - Bilete de odihna si tratament - Pachete turistice complexe - Croaziere - Circuite si sejururi ce integreaza transportul aerian, naval, feroviar sau auto - Cazari si vizitare de obiective turistice - Destinatii exotice, luna de miere, concerte, evenimente sportive, turism de shopping,adventure si parcuri de distractie - Rezervari bilete de avion - Rent-a-car - Asigurari medicale si storno pentru calatorii - R.C.A, casco si asigurari de locuinte Principalele tari operate de agentia BALI TOUR sunt: Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia, Croatia, Egipt, Tunisia, Austria, Cipru, Spania, Israel unde puteti opta pentru sejururi litoral, sejururi munte, cazari, circuite, bilete avion, chartere avion, chartere autocar, destinatii exotice, sejur individual, shopping, concerte, evenimente sportive, parcuri de distractie, croaziere, luna de miere, adventure, city break, travel senior. Oferte de sejon: paste,craciun, revelion, 1 martie, 8 martie, 1 mai, valentines day, halloween. Suntem deschisi catre orice alta sugestie sau activitate din sfera turismului de care dumneavoastra puteti fi interesat. Va stam la dispozitie pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra, fie ele de afaceri, culturale sau de odihna si speram ca ofertele noastre sa va multumeasca si sa va surprinda mai mult decat va asteptati.
http://www.balitour.ro
(Clicks: 1; Site adaugat: Nov 9, 2011)
Revital Tour va ureaza “Bine ati venit!” pe site-ul nostru oficial pentru turism catre diverse destinatii de pe glob. 115,000 hoteluri din 11,000 destinatii, 190 de tari. In Marea Britanie, Europa de Vest, Europa de Est, Orientul Mijlociu, Statele Unite ale Americii, Canada, America Centrala, America Latina, Asia, Orientul Indepartat, Asia de Sud-Est, Africa si Australia. Revital Tour va ofera mai multe circuite: - Craciun 2011; - Turism Social; - Revelion; - Ski; - Primavara 2012; - Circuite ASIA; - Luna de miere; - City Breaks; - Parcuri de distractie. Va mai putem oferii urmatoarele: - Vacante. - Bilete de avion. - Rezervari Hotel (national si international) - Inchirieri auto - Excursii - Atractii turistice - Pachete personalizate - Transport aeroport - Asistenti VISA (la cerere)
http://www.revitaltour.ro
(Clicks: 103; Site adaugat: Nov 24, 2011)
Sejururi, Circuite, City Breaks, Evenimente
http://www.rhematravel.ro
(Clicks: 6; Site adaugat: Dec 28, 2011)
Evi Tour este o agentie tour-operatoare formata dintr-o echipa tanara si dinamica , menita sa va asigure o calitate deosebita a serviciilor oferite prin experienta si profesionalism. Agentia noastra va pune la dispozitie urmatoarele servicii : - circuite turistice interne si externe; - sejururi interne si externe charter&individual; - cazari individuale oriunde in lume; - vacante exotice, croaziere; - programe de weekend; - bilete avion si hotel pentru orice destinatie; - emitere asigurari medicale de calatorie. Pentru alte oferte sau destinatii dorite care nu se regasesc pe site, va rugam sa ne contactati.
http://www.evitour.ro
(Clicks: 4; Site adaugat: Feb 10, 2012)
Agentie de turism touroperatoare va ofera circuite,serjururi in Bulgaria,Spania,Grecia,Portugalia,Turcia,etc,servicii de ticketing(zboruri de linie si low-cost sau charter)
http://www.royalairlines.ro
(Clicks: 1; Site adaugat: Apr 19, 2012)
Agentii de turism
Agentii de turism inscrise: 42
Orase: 0

Contact